Cursussen

Mededeling over Corona.
Alle opleidingen en cursussen van het GRC kunnen, met enige aanpassing, gelukkig weer doorgang vinden. Check bij de activiteit zelf welke aanpassingen gelden. N.B. Voor de bouwsector is per 30 maart de helpdesk ‘Corona, Bouw & Techniek’ actief. Deze helpt bij kwesties rond veilig doorwerken tijdens de Coronacrisis: https://www.helpdeskcorona-bt.nl
Hartelijke groet, Jan Gersen – Directeur Gelders Restauratie Centrum

PRAKTIJKTRAINING HERSTEL VAN KOZIJNEN, RAMEN, DEUREN EN LUIKEN (i.s.m. NRC)

DOELGROEP: Schilders, uitvoerenden en begeleiders bij (restauratie)bouwbedrijven, ambtenaren, adviseurs, architecten en hun medewerkers.

INHOUD: Tijdens deze praktische cursus wordt aandacht besteed aan het maken en herstellen van buiten- en binnenramen, deuren, deurkozijnen en luiken. Tevens komen de houtsoorten, die hierbij gebruikt worden, aan bod.De lesstof bevat een overzicht van de middeleeuwen tot en met de jongere bouwkunst en gaat uit van de dagelijkse praktijk. Het NRC-studieboek ‘Kozijnen, ramen, deuren en luiken’ vormt de basis van de cursus en wordt ook uitgereikt aan de cursisten. 's Middags en op de tweede dag gaan de cursisten zelf aan de slag.

DOCENTEN:  Joop Jansen en Gert Tutert

CURSUSDATUM:  Dinsdag en woensdag 14 en 15 januari 2020

LOCATIE: Gelders Restauratie Centrum in Arnhem

CURSUSPRIJS: € 525,– (excl. btw) Inclusief lunch en cursusboek

Voor nadere info over het cursusaanbod van het Nationaal Restauratiecentrum zie: