Cursussen

PRAKTIJKTRAINING HERSTEL VAN KOZIJNEN, RAMEN, DEUREN EN LUIKEN (i.s.m. NRC)

In verband met de overheidsmaatregelen rondom het Corona-virus worden tot na 20 mei alle bijeenkomsten afgelast. Wij proberen ons werk digitaal of telefonisch te doen waar het kan. We wensen iedereen veel sterkte toe in deze onzekere tijd.
Per 30 maart is de helpdesk Corona, Bouw & Techniek actief. Deze helpt bij kwesties rond veilig doorwerken tijdens de Coronacrisis:
https://www.helpdeskcorona-bt.nl

Hartelijke groet, Jan Gersen – Directeur Gelders Restauratie Centrum

DOELGROEP: Schilders, uitvoerenden en begeleiders bij (restauratie)bouwbedrijven, ambtenaren, adviseurs, architecten en hun medewerkers.

INHOUD: Tijdens deze praktische cursus wordt aandacht besteed aan het maken en herstellen van buiten- en binnenramen, deuren, deurkozijnen en luiken. Tevens komen de houtsoorten, die hierbij gebruikt worden, aan bod.De lesstof bevat een overzicht van de middeleeuwen tot en met de jongere bouwkunst en gaat uit van de dagelijkse praktijk. Het NRC-studieboek ‘Kozijnen, ramen, deuren en luiken’ vormt de basis van de cursus en wordt ook uitgereikt aan de cursisten. 's Middags en op de tweede dag gaan de cursisten zelf aan de slag.

DOCENTEN:  Joop Jansen en Gert Tutert

CURSUSDATUM:  Dinsdag en woensdag 14 en 15 januari 2020

LOCATIE: Gelders Restauratie Centrum in Arnhem

CURSUSPRIJS: € 525,– (excl. btw) Inclusief lunch en cursusboek

Voor nadere info over het cursusaanbod van het Nationaal Restauratiecentrum zie: