Op deze pagina’s vindt u alle nieuwsartikelen/blogs die wij in de afgelopen jaren op deze website hebben gepubliceerd. U kunt er doorheen bladeren met het menu aan de onderkant van de pagina. Weet u in welke maand en welk jaar het bericht is gepubliceerd, dan kunt die hierboven ingeven. Door hier weer – maand en – jaar te selecteren, keert u terug naar de startpagina van het nieuwsarchief.
25 januari 2022

Een nieuw jaar, een nieuw pand in Velp en een nieuwe huisstijl. Daarmee zetten we het GRC mooi op de kaart en maken we onze activiteiten goed zichtbaar. Het werven van studenten voor onze restauratieopleidingen heeft de hoogste prioriteit. Een inspirerende leeromgeving en een frisse uitstraling helpen daarbij.

24 januari 2022

Op 9 februari en 9 maart houden we, van 10.00 uur tot 15.00 uur, weer inloopdagen voor de opleiding Technicus Hout & Restauratie. Wil je weten of deze opleiding bij je past? Loop gezellig binnen. Klik op de link voor veel meer informatie én de folder. https://iederzijnvak.info/inloopdagen/

17 december 2021

Aan het eind van het jaar is het gebruikelijk terug te blikken op alles wat er gebeurd is, en alvast  vooruit te kijken naar een nieuw jaar dat voor ons ligt. De donkere dagen van december lenen zich uitermate goed voor enig gemijmer, gepeins en visionaire gedachten, onder het genot van een lekker wijntje.

17 december 2021

Op 9 december werden de diploma’s uitgereikt van alweer de vijfde Leergang Innovatief en Energiebesparend Restaureren (LIER) van het GRC en de HAN. De uitreiking vond plaats in het restauratie-object van de Leergang, het prachtige Kasteel Neerijnen.

18 november 2021

De twaalf deelnemers van de Leergang Innovatief en Energiebesparend Restaureren, van GRC en HAN, brachten in oktober een bezoek aan het Landgoed Reuversweerd in Brummen. Zij kregen zo een inspirerende indruk van de keuzes en randvoorwaarden van een duurzame restauratie met respect voor de geschiedenis van het landgoed. Van het bezoek is ook een kleine fotogallerij gemaakt.

Pagina's