Bezoek onze prachtige locatie op Kamp Koningsweg Noord

Bereikbaarheid per auto, vanuit het westen en zuiden
Neem op de A12 afslag 25 Oosterbeek en volg de borden richting Arnhem. U bevindt zich op de N224. Ga direct na het viaduct linksaf de Koningsweg op (N310). U passeert nogmaals een viaduct en bereikt vervolgens een T-splitsing. Ga hier rechtsaf de Koningsweg op (N311). Ga bij de eerstvolgende rotonde rechtdoor. Na ongeveer 700 m vindt u aan uw linkerzijde de ingang van Kamp Koningsweg Noord.

Bereikbaarheid per auto, vanuit het noorden
Neem op de A50 afslag 21 Schaarsbergen. Volg de borden richting Otterlo. U bevindt zich reeds op de Koningsweg (N311). Nadat u kruispunten met achtereenvolgens de N804 en N803 bent gepasseerd, vindt u, circa 3,7 km nadat u de snelweg hebt verlaten, aan uw rechterzijde de ingang van Kamp Koningsweg Noord.

Bereikbaarheid per auto, vanuit het oosten
Neem op de A12 afslag 26 Arnhem-Noord. Ga rechtsaf de Apeldoornseweg (N784) op. Blijf na 1,9 km de Apeldoornseweg (N311) volgen. Sla na 450 m linksaf de Koningsweg (N311) op richting Otterlo. U passeert kruispunten met achtereenvolgens de N804 en N803. Als u de Koningsweg circa 3,7 km hebt gevolgd, vindt u aan uw rechterzijde de ingang van Kamp Koningsweg Noord.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer
Vanaf Arnhem Centraal Station is het GRC  te bereiken met buslijn 9 'Schaarsbergen'. Na circa 25 minuten stopt de bus bij de ingang van Kamp Koningsweg Noord.

Op het terrein Kamp Koningsweg Noord
Bij de entree kunt u zich via een drukknop melden bij het GRC. Volg de hoofdroute. Nadat deze een bocht naar rechts heeft gemaakt, slaat u linksaf. Na circa 200 m vindt u aan uw rechterzijde het GRC-gebouw. In de directe omgeving hiervan is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.